E-post

post@hansensrorservice.no

Telefon

+47 414 16 300

Adresse

Grønnegata 151 A, 2316 HAMAR

Om oss

Hansen´s Rørservice AS

butikk-2

30+ års erfaring

Hansens`s Rørservice er et rørleggerfirma i Hamar med over 30 års kompetanse. Vi legger vekt på å komme til avtalt tid og utføre arbeidet 100%, gi god service, kvalitet og forutsigbarhet.

Hansen´s Rørservice er i stadig utvikling i økende ordremengde. Vi jobber innen VVS rørleggerbransjen med private boliger, næringsbygg og rehabilitering, for det meste i Innlandet, Viken og Oslo.

Vi er en offentlig godkjent rørleggerbedrift med høy faglig kompetanse og allsidighet.

Velkommen til Hansen’s Rørservice AS.

Hansen´s Rørservice AS er medlem av RØRKJØP

Samarbeidspartnere

-Fagservice AS utfører alt innen oppussing, og kan hjelpe deg med både innvendige og utvendige arbeider. Med riktig kunnskap og markedets beste produkter, sørger vi for å levere gode løsninger til avtalt tid og pris. Snekkerarbeid, gulv legging, maling, tapetsering, kjøkkenmontering, flis legging, oppussing bad og våtrom.

-Stange Elektriske ble stiftet høsten 1954 av brødrene Ove og Jarle Haagenrud. Deres formål var å drive elektriske installasjoner og forretning med utsalg av elektriske apparater og belysningsutstyr. Nyanlegg Rehabilitering Sterkstrøm og svakstrøm Automatikk for industri Landbruk og gartnerier Internkontroll elektro El- sjekken Service på el-anlegg Varmepumper Sikkerhetsavtale for landbruk og bolig.

-Vikahus AS ble opprettet i 2003 og har siden den gang bygget over 200 boliger pluss noen hytter og uthus. Vi har nå siden 2010 hatt sentralgodkjenning som søker, prosjekterende, arkitektur og utførelse av tømrerarbeider. Det vil si at hvis du har et prosjekt /idé så kan vi hjelpe deg med å gjennomføre denne fra start til mål. Vi tegner boligen, søker om byggetillatelse og leverer et ferdig innflyttingsklart prosjekt etter kundens ønske.

Vår arbeidsprosess

Vi gjør alt for at oppdraget blir utført til avtalt pris og tid på leveringen

01. Avtale inngås

Vi går igjennon prosjektet og avtaler priser og leveringstider.

02. Nødvendige produkter/utstyr

Vi ordner så at alt av utstyr til prosjektet er tilgjengelig.

03. Arbeidet blir utført

Våre medarbeider utfører arbeidet som er avtalt både når det gjelder pris og utført arbeid.

arbeid-5